vogel-left


“After nourishment, shelter and companionship, stories are the thing we need most in the world”
 
Philip Pullman

Andere vertelvormen voor volwassenen

Verteller voor ouderen, om samen herinneringen op te halen​
Meerdere verhalen kunnen een aanzet zijn om samen herinneringen op te halen aan vroegere tijden. Er worden ook korte anekdotes, voorwerpen en liedjes gebruikt om deze herinneringen wakker te maken. De ervaring leert dat dit mooie gesprekken en een fijne sfeer oplevert.

Het spel 360 verhalen is een mooi hulpmiddel om op gang te komen met het uitwisselen van korte verhalen. Dit kan worden ingezet in kleine groepen volwassenen, ouderen of kinderen. Bij een mix van leeftijdsgroepen zorgt dit echter voor interessante uitwisselingen van ervaringen uit verschillende tijden.

Reinou kan dit spel opstarten en het begeleiden https://www.360stories.one/reinou-vogel/ 

Verhalen op maat bij Coachings dagen of speciale gelegenheden (verhalen passend bij enneagrammen, feestelijke of troostrijke verhalen)

Reinou heeft het talent om mensen te raken met haar vertelstijl. Ze haalt inspiratie uit mythen, sagen en sprookjes van heinde en verre. Daaruit creëert ze verhalen op maat, die aansluiten bij de inhoud van een workshop of viering. In de voorbereiding zoekt ze zorgvuldig afstemming. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren.

Cecile Colaris- Soulide
Vertel Vogel
2019-12-18T14:37:24+00:00
Reinou heeft het talent om mensen te raken met haar vertelstijl. Ze haalt inspiratie uit mythen, sagen en sprookjes van heinde en verre. Daaruit creëert ze verhalen op maat, die aansluiten bij de inhoud van een workshop of viering. In de voorbereiding zoekt ze zorgvuldig afstemming. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren. Cecile Colaris- Soulide
0
0
Vertel Vogel